Бракераждық комиссия » Страница 6 » СШ№28 им. Т.Рыскулова
Жамбылская область әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
"№28 жалпы орта білім беретін мектебі"
отдела образования Кордайского района
Приемная
+7(72636) 43-50-93
Бухгалтерия
+7(72636) 23-11-37
Версия для
слабовидящих
Ас блогының  санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау туралы анықтама
22
сентябрь
2021
Ас блогының санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау туралы анықтама
Ас блогының  санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау туралы анықтама 2021 жылдың  20-21 қыркүйек күндері  бракераждық комиссия мүшелері  ас блогының   санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау мақсатында тексеру  жүргізілді. Тексеру барысында ас блогының қызметшілерінің киімінің, қолының  тазалығына баса назар аударылды. Бет, мойын, қол  терісінде жаралар, кесілген  жарақаттар, күйіктер анықталмады. Ас блогының санитарлық-гигиеналық жағдайын тексеріп, ас үйде 5 үстел, 10 орындық, 3 қол жуғыш
Көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесін бақылау туралы анықтама
14
сентябрь
2021
Көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесін бақылау туралы
Көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесін бақылау туралы анықтама 2021 жылдың  9-10 қыркүйек күндері  бракераждық комиссия мүшелері  мектеп асханасында көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесін бақылау мақсатында тексеру  жүргізді. Тексеру барысында мектеп асханасында амбарлық зиянкестермен зарарланған жармалар, ұн, кептірілген жемістер және көгерген жəне шіріген белгілері бар көкөністер мен жемістерді  анықталмады. Жарамдылық мерзімі өтпеген, тағамдық, сусымалы (шекер, қарақұмық,
Көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесін бақылау туралы анықтама
14
сентябрь
2021
Көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесін бақылау туралы
Көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесін бақылау туралы анықтама 2021 жылдың  9-10 қыркүйек күндері  бракераждық комиссия мүшелері  мектеп асханасында көкөністерді, сусымалы өнімдерді сақтау ережесін бақылау мақсатында тексеру  жүргізді. Тексеру барысында мектеп асханасында амбарлық зиянкестермен зарарланған жармалар, ұн, кептірілген жемістер және көгерген жəне шіріген белгілері бар көкөністер мен жемістерді  анықталмады. Жарамдылық мерзімі өтпеген, тағамдық, сусымалы (шекер, қарақұмық,
Тағамдарды дайындау  технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы анықтама
13
сентябрь
2021
Тағамдарды дайындау технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы
Тағамдарды дайындау  технологиясы, салу, таратуын қадағалау туралы анықтама 2021 жылдың  7,8,16,20 қыркүйек  күндері жеткізілетін тамақ өнімдерінің сапасына, тағамдарды дайындау технологиясына, өнімдердің және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері мен жағдайларының сақталуына мониторинг жүргізу мақсатында тексеру жүргізілді. Тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығы   нормаға сай, бөгде, артық зат анықталмады. Өнімдердің (азық-түліктің) сапасына және дайын тағамдардың сақтау мерзімдері
Назад 1 2 3 4 5 6 Вперед